torsdag 26 februari 2015

FARFARS DAG!

FARFAR FICK BESTÄMMA, (IDAG IGEN), DÅ BLEV DET STEKT SALT SILL MED LÖK, GOTT!
 KONSTSNÖSPÅRET SKULLE BLI TVÅ KILOMETER SOM VANLIGT, MEN BLEV BARA 600 METER. REGN O BLIDVÄDER SATTE STOPP PÅ STAKANDET...
 VÅREN KNACKAR PÅ DÖRREN, SÅNGSVANAR MOT NORR O MED ETT VACKERT SJUNGANDE LÄTE. KNÖLSVANAR HAR ETT SVISSJANDE VINGLJUD...
 EN EFTERLÄNGTAD SOLIG DAG, DE VAR INTE MÅNGA I VINTER...
 SPÄNNANDE MED KAMERAN I NOSEN, FLYTTAR BAK ACKEN FÖR ATT TYNGDPUNKTEN SKA BLI RÄTT......
 DE FLESTA KASTEN FUNKAR MEN NÅN GÅNG MISSAR JAG, AJAJ....
 APELSINERNA ÄR EXTRA GODA NU, OCH SAFTIGA. KÖP!...
 FÄLTKRÅKORNA TUMLAR RUNT LAGOM BEKYMMERSLÖSA...
SJÄLVASTE FARMOR FANNY KOMMER PÅ BESÖK, DET ÄR ROLIGT NÄR HON KOMMER....

2 kommentarer:

OlleW sa...

STEKT SALT SILL MED LÖK. Det skall vi ha på måndag. Vi blev så inspirerade av din bild på den delikata tallriken att det började vattnas i munnen på oss, precis som när någon säger ordet surströmming till oss.
Det är fortfarande startförbud här på mitt flygfält. Sydvästen ligger på här med 15 m/s och får fart över vänerhavet ända nerifrån Vänersborg.
Hälsar Krax och piloten Olle

Björn Buskflygare sa...

Hej igen.
Tryggt o läsa att Karin ger godkänt, tänker ibland att stekt sill är lite för fet mat egentligen. Men om nu Karin.... så känner jag mej lugn. Till Halmstad idag och pyssla om Tuva några timmar. Letade länge efter en laddsladd till telefonen. Till slut frågade jag Tuva: "vet du var farfar kan ladda sin telefon". "Här" säger Tuva som snart är 2,5 år och ilar ut i hallen och pekar på hyllan där laddaren ligger!! Såna ögonblick ger en aning om hur framtiden kommer att se ut för framtidens människor..
Sköt om er i det sköna Värmland...