torsdag 11 oktober 2012

EN FIN HÖSTDAG...

 ÄNTLIGEN EN FIN HÖSTDAG. GÄSSEN DRAR SÖDERUT OCH FLYGVÄDRET ÄR PERFEKT, NÄSTAN VINDSTILLA.
 MÅNGA FÅGLAR STANNAR ÖVER VINTERN, TALGOXEN ÄR EN SÅDAN ART....
 MINA FAVORITER NU, FYRKANTKRAXEN ÄR NÄSTAN BÄST MED MYCKE TREVLIGA FLYGEGENSKAPER...
 STORA HJUL RULLAR BRA, FÄLTET OJÄMNT MEN INGEN NOSTIPP IDAG...
HJUL KOSTAR INTE MYCKE PÅ DENNA NIVÅN. RC-FLIGHT HAR ETT BRA SORTIMENT OCH SNABB LEVERANS.
DESSA SMÅ MODELLER FUNKAR FINT, PROBLEMFRIA OCH DET ÄR BRA.
FLYGER MEST HEMMA PÅ GATAN, NÄRA NÄR JAG BLIR SUGEN...

2 kommentarer:

mats sa...

Tack för ditt beröm om mina slarviga bilder. En bild är jag nöjd med och det var den med huset. Lite som ett stilleben nästan.....Jag hade ju bara normaloptik i kameran, därför blev ju den lilla finken som ett gruskorn. Din talgoxe är ju nåt helt annat !
Jag var bara tvungen att åka ner till HH, om inte annat så för att drömma lite om kommande flygningar och de vi haft. Så 3 m/sek och solsken, det skulle sitta perfekt.

I dag var jag och promenerade vid Tönnersa och tog lite bilder. Blev överfallen i skogen av två stora kamphundsliknade djur som en kvinna gick med okopplade. Jag lyckades knäa en så han ylade bort och den andra som bet mig sparkade jag så han flög säkert 3 meter. Sen gav jag damen instruktion hur hon skulle bete sig med sina hundar, som hon totalt saknade kontroll på !
Tänk om jag kommit med den lilla mopsen eller någon kommit med ett barn......du kan ju förstå hur barnets skrik hade triggat hundarna !!!

Alltid händer något Björn !

mvh

mats

Björn Buskflygare sa...

Dina bilder inspirerar till uteliv och det känns väl bra. Sen möjligheten att sprida sina digitalbilder är väl oslagbart...

Mvh. Björn.